Våre fasiliteter

Våre husrom

På Nesheimstunet finner du Oldemors hus og en flott gammel løe fra begynnelsen av 1600-tallet. Oldemors hus er et nyrestaurert 150 år gammelt hus med koselig atmosfære og nydelig utsikt.

Gamla løå

Vi kan dekke til hundre personer i gamla løå . Unik atmosfære og kreative omgivelser gir et flott og annerledes selskapslokale. Vi har arrangert bryllup, jubileer, konserter og basar i lokalene her. Det er et stort kjøkken, bar, bibliotek og kvistrom i den gamla løå - samt toaletter i siloen. Etter å ha brukt mange år på restaurering av den gamle løa på gården, kan vi også tilby overnatting der. Vi har tre dobbeltrom i lokalene, samt en flott bryllupssuite i den gamle siloen.

 

 

Oldemors hus

I Oldemors hus kan du holde møter, avslutninger, dåp, bursdagsselskap og andre feiringer. Vi kan dekke til inntil tredve personer og du får nostalgisk atmosfære med nydelig hjemmelaget mat og pen oppdekning.

 

Menyen kan du selv være med å bestemme. Gården kan tilby hjort, fisk og egg, og annen lokal mat. Vi er kjent for vårt deilige nybakte brød.

Frokosten lager du nede i kjøkkenet om morgenen. Nyt for eksempel deilig hjemmebakt brød med godt gammeldags plommesyltetøy. Og til middag: egenfisket ørret fra Storavatnet.

 

 

Friluftsliv og fiske

Med lang kystlinje har Vindafjord kommune en rik og variert natur som gir grunnlag for et mangfoldig dyreliv og mange gode naturopplevelser. Særlig hjorten trives godt her. Det er flotte jaktmuligheter i inn- og utmark på villfugl, kanadagås, rådyr og hjort i fjellene rundt Nesheimstunet.

Her er også elver med laks og sjøaure, samt mange fiskevann. Området egner seg bra for fluefisking.

Som gjest hos oss fisker du gratis i Storavatnet. I vatsfjorden er det et rikt og variert utvalg av sjøfisk, skalldyr og mange arter dypvannsfisk. Du kan også se havørn her!

 

Sjekk ut Vindafjord kommune sin “Ut på tur i Vindafjord” som har 15 kjekke turer her i nærområde, både enkle og meir krevende turer. Du kan også ta en titt på Vindafjord Jakt og Fiskelag - som har mange flotte aktiviteter for både små og store!