Vi tilbyr

Gifteringer

Bryllup

Bursdagskrone

Selskaper

Møte

Møter

Seng

Overnatting

Catering

Catering

Bryllup

Det viktigste med bryllupet er kjærligheten mellom mennesker som vil leve sammen. Men setting, omgivelsene og maten er også viktig for denne minnerike dagen.

Vi arrangerer jevnlig brylluper her på Nesheimstunet. Da tar vi i mot vurdering og lager sammen med dere en fin ramme for bryllupsfesten. Selve vielsen kan også foregå på garden. Vi har plass til mellom tyve til hundre gjester. Vi serverer tre-retters meny, og står for oppdekking av kake- og kaffebord. Brudeparet og bryllupsplanlegger kan selv ta med lys, servietter, blomster, kaker og snacks. Antall gjester avtales endelig to uker før selve dagen (bindende).

 

 • Vielser på stedet.
 • Bryllupsmiddag etter vielse.

Selskaper

Det som er flott med å ha selskapet ute av eget hus er at det er god plass og at noen hjelper til med både mat og oppdekking. Her på Nesheimstunet er vi kjent for å lage i stand kjekke selskaper i kreative omgivelser.

 

Vi har plass til mellom tyve til hundre gjester. Vi serverer tre-retters meny, og står for oppdekking av kake- og kaffebord. For å gjøre selskapet til ditt kan du gjerne selv ta med lys, servietter, blomster, kaker og snacks. Antall gjester avtales endelig to uker før selve arrangementet (bindende).

 

 • Bursdagsfeiring.
 • Festaften for vennegjengen.
 • En opplevelse utenom det vanlige.
 • Helgetur med venner

Møter

Alle vet at møter bort fra jobben eller i andre omgivelser gir en annen setting for møtet. Her er kreative omgivelser og muligheter for å gå tur og gjøre kjekke aktiviteter i pause eller etter at møtedagen er over.

 

Vi har plass til mellom tyve til hundre møtedeltakere. Vi serverer nydelig hjemmelaget lunsj, med åpenhet i rolig og nostalgisk atmosfære. Vi kan også tilby en måltidsopplevelse med treretters meny. Antall deltakere avtales endelig to uker før selve arrangementet (bindende).

 

 • Møter med jobben.
 • Møter i organisasjonen.
 • Møter mellom mennesker.

Catering

Vi tilbyr en omfattende cateringmeny som passer til enhver anledning. Enten du planlegger en intim sammenkomst, en formell middag, eller en stor feiring, så har vi noe som vil imponere enhver gjest. Vår meny inkluderer et bredt spekter av gode delikatesser, alt fra lette og friske retter, til søte og smakfulle fristelser.

 

Tilbudet inkluderer blant annet: Pokebowls, smørbrød, tapas, afternoon tea, snitter, kaker, supper, gjørbakst, makroner og konfekt.

 

 

Du kan overnatte i Oldemors hus for én helg, eller for en lengre periode. Du kan også overnatte i den gamla løå der det er tre rom med bad og balkong, samt brudesuite i den gamle siloen.

Det er gratis wifi på garden, vi kan dessverre ikke godta at man bringer med seg kjæledyr på stedet. Vi serverer nydelig hjemmelaget mat til frokost, med pen oppdekning i rolig og nostalgisk atmosfære.

Brudesuite

For brudepar har vi egen romantisk brudesuite i den gamle siloen.

 • Brudesuite

Oldemors hus m/kjøkken, bad og stuer

I oldemors hus har vi 3 soverom med 8 senger + en barneseng

 • Overnattin oldemors hus

Doblerom m/bad og balkong

På løa har vi tre doblerom, 2 senger på hvert rom.

 • overnatting bad
 • dobbeltrom

For mer informasjon, eller forespørsel om booking

Ta kontakt!